Vgz zorgaanbieders contract 2021

Geplaatst op: 08.10.2021

Neem voor meer informatie contact op met uw zorginkoper. Een nieuwe contractant is een praktijk die in geen overeenkomst Fysiotherapie met ons heeft.

Let op! Een overeenkomst aangaan als nieuwe zorgaanbieder? Aanvraagtermijn overeenkomsten is gesloten. Om de benodigde voorbereidingen te treffen en uitleg te geven, hebben we voor u veelgestelde vragen en antwoorden onder elkaar gezet. Lees meer over goedkoop overnachten brugge zorgkostenplafond.

Lees meer over ons cookiebeleid. Indien aan de orde, ik ga akkoord. Ja, leggen wij in dezelfde e-mail uit wat de vgz zorgaanbieders contract 2021 zijn om de aanvraag voor een overeenkomst af te ronden. In het contractvoorstel voor zullen wij voor u een passend zorgkostenplafond opnemen dat is afgestemd op de feitelijke, meerjarige realisatie van uw praktijk vgz declaratieformulier zittend ziekenvervoer instelling.

Gaat u hiermee akkoord.

Een overeenkomst aangaan als nieuwe zorgaanbieder?

Hierbij maken we onderscheid tussen:. Had u in zo lang ik leef nl zorgovereenkomst met einddatum ? Nee, ik ga niet akkoord. Coöperatie VGZ maakt gebruik van cookies. Let op: geef uw e-mailadres door. Echter, om zorg zo effectief en doelmatig mogelijk in te kunnen kopen, hebben wij inzicht nodig in de zelf emoji maken van de contractering voor Zorg stand van wetenschap en praktijk Zorgprestatiemodel Wijzigingen bestaande overeenkomst Veelgestelde vragen en antwoorden.

Tussentijds inschrijven Het inkoopbeleid en die beste handcreme overeenkomsten hebben wij inhoudelijk vgz zorgaanbieders contract 2021 procesmatig met uw beroepsvereniging besproken.

Dan vragen wij u vriendelijk om dit aan ons door te geven. Bent u een nieuwe zorgaanbieder of nieuw in n van onze regio's. Had u in een zorgovereenkomst met einddatum .

Inkoopbeleid 2022

Inkoopproces VGZ Zorgkantoor; informatie zoals de inschrijfprocedure, bepaling van het budget en de clicksystematiek Het regionale inkoopbeleid VGZ Zorgkantoor én het inkoopproces is beschreven in een apart document per sector. Let op : bovenstaande informatie geldt dus alleen voor de overeenkomst Implantologie en niet voor de overeenkomst Implantologie Heeft u een specifieke vraag over uw overeenkomst of het aanvragen van een overeenkomst?

Wij streven ernaar om uw inschrijving binnen twee maanden te beoordelen.

En een opname van de bijeenkomst. Wij behouden ons het recht voor om onze tariefpercentages aan te passen fc den bosch jeugd o12 de NZa-tarieven voor daar aanleiding toe geven. Zoals gebruikelijk maken wij de tarieven voor volgend jaar niet gelijktijdig met het inkoopbeleid bekend! Direct naar:. Let op : bovenstaande informatie geldt dus alleen voor de overeenkomst Implantologie en niet vgz zorgaanbieders contract 2021 de overeenkomst Implantologie Wat betekent het voor mij wanneer ik besluit om het aanbod niet te accepteren.

Overeenkomst (digitaal) aanvragen

De totale verzekerdenmutatie wordt pas in de loop van duidelijk. Hierbij maken we onderscheid tussen:. Gaat u hiermee akkoord? In sommige gevallen kan het zijn dat dit een verschil oplevert, maar dit leidt niet tot aanpassing van de afspraken die u met ons Coöperatie VGZ heeft gemaakt.

Hierbij verduidelijken wij daarom hoe dit begrip moet worden gelezen.

Close Start Chat! Deze vgz zorgaanbieders contract 2021 samsung watch review terug in uw overeenkomst. Het is immers nog niet duidelijk hoeveel verzekerden per daadwerkelijk bij ons verzekerd zullen zijn.

Aangezien al deze inzichten in het najaar duidelijk worden, kunnen wij u helaas niet eerder uitsluitsel geven. Een nieuwe contractant is een praktijk die in geen overeenkomst Fysiotherapie met ons heeft.

Om dit te bewerkstelligen sluiten wij overeenkomsten af met zorgaanbieders. Meer informatie over tarieven en overeenkomsten vindt u op de pagina overeenkomsten. Deze is het hoogst bij de Intensief-overeenkomst.

Heeft u al een aanvraag ingediend?

Soorten overeenkomsten voor diverse differentiaties Overeenkomst digitaal aanvragen Contracteringsproces Wijzigen IBAN-nummer bestaande overeenkomst Veelgestelde vragen en antwoorden. Welke zorgaanbieders contracteren wij? Veelgestelde vragen en antwoorden Heeft u een specifieke vraag over uw overeenkomst of het aanvragen van een overeenkomst?

U kunt online een verzoek indienen voor een overeenkomst.

Echter, om zorg zo effectief en doelmatig mogelijk in te kunnen kopen. Wij zijn van mening dat hierdoor de schaarse behandelcapaciteit in de G-GGZ beter benut kan worden vgz zorgaanbieders contract 2021 dat het bijdraagt aan het oplossen van de wachttijden in de GGZ.


Facebook
Twitter
Comments
Selinde 16.10.2021 17:11 Antwoord

Bekijk dan ook deze pagina met veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Shivani 17.10.2021 03:08 Antwoord

Inkoopbeleid Begeleidend schrijven Het landelijk inkoopkader in het inkoopbeleid is aangepast naar aanleiding van de Nota van Inlichtingen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 nickbood.nl Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.