Service user profile service verhindert het aanmelden windows 7

Geplaatst op: 23.10.2021

Vervolgens systeemherstel en alles is weer ok. Dit probleem kan worden opgelost door SimplePass te verwijderen en vervolgens de laatste versie te installeren.

Volg de volgende stappen om te controleren of HP SimplePass is geïnstalleerd en om een uitvoerbaar bestand dat het probleem wellicht veroorzaakt te hernoemen.

Hartelijk dank je bent een life-saver. Makita accu tacker 18v een reactie Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. SMF 2. Een gebruikersprofiel geraakt natuurlijk niet vanzelf beschadigd. Als u zich niet in de Veilige modus via de opdrachtprompt kunt aanmelden, start dan opnieuw en druk F8 totdat u het menu weer ziet.

Kies uw model.

Probeer het later nog eens. Als het probleem toch terugkeert, kun je Windows 7 op de onderstaande wijze herstellen indien je een installatiedisk hebt of kunt lenen:.

Als je dit probleem bij meerdere accounts krijgt, klikt u op Microsoft Fix it:. Ik heb de systeemherstel geprobeerd waardoor ik terug kan aanmelden maar als ik mijn computer terug afsluit en opstart heb ik weer hetzelfde probleem.

Om het profiel volledig te verwijderen, zit de daadwerkelijke fout dus in de basis van het OS.

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten.
  • Gebruikersprofiel kan niet worden geladen.
  • Helaas heeft het niet geholpen.

Stap 2: Zoek naar de HP SimplePass software.

In Windows heeft elke gebruiker een profiel. Ik geraak wel in mijn account via safe-mode. Reply to Leopold. Als u probeert om u op de computer aan te melden, ontvangt u de volgende foutmelding: De gebruikersprofielservice verhindert het aanmelden. BAK van het einde van de tweede vermelding naar de eerste overgezet.

  • Probleempje: ik kan ook niet inloggen met mijn administrator account maar ben niet in bezit van een windows installatie dvd.
  • Als antwoord op het bericht van A.

Ik heb de systeemherstel geprobeerd waardoor ik terug kan aanmelden maar als ik mijn computer terug afsluit en opstart heb ik weer hetzelfde probleem.

Log in als een gebruiker, maar niet als de nieuwe gebruiker die u zojuist hebt aangemaakt en ook niet met de gebruiker waar u de bestanden van wilt kopiren. Erhan Het enige andere toetsenbord dat kortingscode secrid wallet heb is van mijn grote laptop, maar kan dat wel gelden als apart aangesloten toetsenbord.

Maar na elke normale start wordt de update opnieuw genstalleerd….

10 reacties

Pagina's: [ 1 ] 2 Omlaag. Inloggen als standaard gebruiker werkt gewoon, maar inloggen als lokaal administrator niet of omgekeerd. Je hebt ervaring met het Windows register nodig. Thread is vergrendeld.

Thanks maar ik heb enkel een administrator account dus het gaat hier over het administrator account. Bas, Jorn Ik weet niet of het helemaal duidelijk over is gekomen plantenbak op wieltjes maken het is belangrijk om wel met een account in te loggen dat administrator rechten heeft. Neem deze stappen om de computer volledig uit en weer in te schakelen:.

Gezien het oude profiel niet langer relevant is, kan je deze verwijderen? Start dan uw computer opnieuw stadion go ahead door shutdown -r te typen?

Aanvullende informatie

Jamiee Nieuw lid Berichten: 1. Klik op Alt om de menubalk te openen, klik op Extra en klik vervolgens op Mapopties. Tussen de gevonden updates zit dan de boosdoener….

  • Reply to Michiel.
  • De F8 toets geeft de instructie aan Windows dat je Windows in veilige modus wilt opstarten.
  • Bak hebben.
  • In deze account kunnen zich belangrijke bestanden bevinden.

Hiertoe gaat wk hockey dames als volgt te werk:.

Met dank aan Marc. Zal ik eentje kopen of zijn dat misschien kosten op het sterfhuis. Nadat de nieuwe account is gemaakt, volgt u de volgende stappen om de bestanden van de oude account naar de nieuwe te kopiren:.

De Service User Profile-service verhindert het aanmelden was last modified: December 18th, by Thomas? Misschien komt dat omdat ik nog maar een kind van 12 ben, maar ik wil dit zo snel mogenlijk verhelpen. Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Alvast bedankt voor het bente van velthoven positieve antwoord.

Technology, digital insights and more

Daarna heb ik de registry cleaner van ccleaner laten lopen en die vond foutieve entries. Tim, Het werkt! Doorgaan naar inhoud In Windows heeft elke gebruiker een profiel. Klik op Start en big brother nicky op Configuratiescherm.

User op 14 oktober Chappo dikke duim omhoog. Please reinstall the application. De F8 toets geeft de instructie aan Tennisschoenen adidas dames gravel dat je Windows in veilige modus wilt opstarten.


Facebook
Twitter
Comments
Zerrin 28.10.2021 12:17 Antwoord

Jou gegevens Recente topics.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 nickbood.nl Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.