Morgen, 15 november 2018, Hoger Beroep moordenaar Nick

Na een hele lange tijd geen blogs meer te hebben geplaatst, op deze site zelfs maar één, ga ik proberen om dit weer op te pakken. Met verhalen, Anneke Dotes, dingen die we meemaken, meubels of andere items die we vinden, hoe we dingen vinden, noem maar op. Maar ook over de voortgang van het Hoger Beroep. Ik ben bijna klaar met het schrijven van mijn boek. Als ik een paar proefkonijnen, die het hebben mogen lezen, mag geloven, een heftig boek! Ik wil toch wel een beetje blijven schrijven, gewoon, omdat ik er mijn ei in kwijt kan. Alleen bij bijna alles wat ik doe, kan je het op een of andere manier linken aan Nick, hij zit namelijk in mijn hoofd, dag in dag uit denk ik aan hem, dat gaat nooit meer weg. Mag en hoeft ook niet.

Neem dit antieke ladekastje nou, het werd vandaag op Facebook geplaatst. De dood van Nick Bood heeft mijn hele leven veranderd en op zijn kop gezet. Vandaag ga ik naar Alkmaar, mijn tattoo laten bijwerken, de foto van Nick. Misschien laat ik er nog wel wat bijzetten, weet ik nog niet. Wat heeft dat met dit kastje te maken? Niks. De enige overeenkomst is dat het allebei vandaag gebeurt. Het ladekastje wordt vandaag geplaatst op Facebook en ik ga vandaag naar de tattoo-shop. En het kastje was niet mooi, moest opgeknapt worden en dat is volgens mij wel aardig gelukt. Nou wil ik niet zeggen dat de tattoo niet mooi meer is, maar een beetje verbleekt door de zon. De randjes worden bijgewerkt, net als bij het kastje. Het kastje was oud, verkleurd en vol met kringen, maar het ziet er nu weer uit als nieuw. De tattoo was een beetje verbleekt, maar wordt nu weer als nieuw. Nick moet duidelijk zichtbaar blijven, voor iedereen. Als je dit ladekastje besluit aan te schaffen, verdient hij ook een plaatsje waar hij goed opvalt en zichtbaar is voor iedereen.

Nick-Bood blog artikel

Om op Nick terug te komen, morgen, 15 november 2018, gaan we beginnen in de rechtbank van Amsterdam met het Hoger Beroep. Het bizarre is, dat de inhoudelijke zitting gepland staat op 15 april, tel daar 14 dagen bij op, want dan is de uitspraak. DAT IS 29 APRIL… wat een waardeloze planning, kutdatum. De moordenaar van Nick blijft ontkennen dat hij de fatale steek heeft toegebracht, ondanks tig getuigen. Onbegrijpelijk. En om toch ook een aantal misverstanden uit de weg te ruimen, een heleboel mensen hebben nog steeds het idee dat de dader van Turkse of Marokkaanse komaf is, dat is ABSOLUUT niet zo. Het is een iel, debiel Hindoestaantje, die Nick heel stiekem van achter heeft beslopen, met in allebei zijn handen een mes. Nick hoorde en zag niks. Tot die mafkees prikte, Nick was kansloos dus. In de val gelokt door een of andere meid die ook haar karma nog wel tegenkomt, net als het blonde hulpje van die Hindoe. Drie maanden voor meedoen … te gek voor woorden. Maar eerst die Hindoe helemaal afhandelen, hopen dat ie vreselijk lang binnen blijft en na jeugd-tbs de normale tbs in gaat. Of niet…ook goed!?