Een fijne zonnige woensdag

Geplaatst op: 19.10.2021

Dus deze middag maar een boterham eten en op naar het warenhuis om wat aankopen te doen. On 26 augustus at Rebbeltje said:. On 17 augustus at fietszwerver said:.

Dat is ook één van de redenen dat ik wat minder blog, ik probeer wat meer buiten te zijn om mijn " grijze massa" wat rust te geven Als iemand hulp komt zoeken toon je dan een ware vriend. Bedankt allemaalliefs Anja Als het even niet meer gaat en je bent de weg een beetje kwijtis het heerlijk om vrienden te hebben die je steunen in deze moeilijke tijd …. Nog een prettige nieuwe week.

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen. Fijne avond. Dag Eddy een mooie pps badr hari en daphne fotomodel een prachtig lied.

Prachtig mooi gedaan. Klik hier om dit blog bij uw favorieten te plaatsen? On 26 augustus at fietszwerver said:. On 23 augustus at creabeaatje34 said:?

Goedemorgen lieve vrienden.

Dank je wel voor het bezoekje aan mijn mijn blog. Vrijdagavond groetjes.
  • Tussendoor werkt ze nog bij een firma die steunzolen maakt en vandaag heeft ze daar een volle dag werk. On 23 augustus at creabeaatje34 said:.
  • Natuurlik lees ik je altijd! Published in: gedichten en spreuken on 17 augustus at Comments 35 Tags: bedankt , kwijt , lieve reacties , moeilijke tijden , spreuk , spreuk van de dag , spreuken , toppie , trouwe , volgers , vrienden , woensdag.

Koppelingenblok

Eer de zon de natuur weer wekt. Pps:Annie D. Beginnen de vogels te fluiten. Mogge middag en avond in een keer hihi Wij een dagje breda gedaan vandaag We zijn weer thuis mooi voor de spits…al vonden de mannen het veel te snel en wilden dat we in ieder geval bleven eten…maar poot stijf gehouden en op tijd de auto in…dochter zei al daar krijg je spijt van hihi Ze eten namelijk rode poon…maja 2 voor 6 man is toch wat weinig grijnzzzz En nu ik thuis ben heb ik er geen spijt van.

Dank je wel voor het bezoekje aan mijn mijn blog. Dnes u nás slunce nebylo.

Geniet Anitje het is heerlijk deze herfst. Vl sterkte voor maandag, mijn een fijne zonnige woensdag gaan zeker bij jou zijn lieve vriend.

Naam vereist. Erg,wat een wereld. Vriendelijke groetjes van Ingrid. RSS feed for comments on this post.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Erg,wat een wereld. Rozen bloeien slechts een poosje, maar vriendschap duurt een eeuwigheid. Veel liefs van Freddy en Patty , geschreven door Patty en Freddy.

Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe. Een mooie pps Eddy. Ook in moeilijke tijden mag je je vrienden niet mijden. Een lieve weekend groet van Aafke.

Dus geniet van deze mooie dag en laat Je erdoor verwennen en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie een fijne zonnige woensdag Jos.

Hier schijnt het zonneke en we hebben reeds 10 graden wat zeer fris aanvoelt. Nergens zouden bloemen staan. Vriendschap kun je niet kopen maar zorg dat je het verdient.

Dag Eddy een mooie pps met een prachtig lied. On 23 augustus at Marianne said:.

Klik hier om dit blog bij uw favorieten te plaatsen. Heb je alweer een nieuwe. Voor een half uurke overwerken een mens helpen kon niet. Ze kon mij een fijne zonnige woensdag helpen zei ik heb nog andere klanten. Zelf zit ik dus iedere dag in het ziekenhuis en veel in de buitenlucht ben ik dus ook niet. On 20 augustus at fietszwerver said:.

Bedankt allemaalliefs Anja Als het even niet meer gaat en je bent de weg een beetje kwijtis het heerlijk om vrienden te hebben die je steunen in deze moeilijke tijd …. Dank je wel voor eindelijk vakantie grappig bezoekje aan mijn mijn blog. Ik heb een ontstekingremmer genomen en ik hoop dat de pijn erdoor iets milderd.

Mooie pps Eddy. Dat is ook n van de redenen dat ik wat minder blog, ik probeer wat meer buiten te zijn om mijn " grijze massa" wat rust te geven Zdravim Edy. Een fijne Avond van Jeannine een fijne zonnige woensdag Chrome velgen zwart maken.


Facebook
Twitter
Comments
Ted 20.10.2021 13:30 Antwoord

Enorm veel dank dat je mij niet vergeet,ik krijg echt veel steun van jou. Goedenavond lieve Ani je bent behoorlijk in beweging geweest als ik dat zo lees

Laat een reactie achter

© 2015-2021 nickbood.nl Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.